Enric Llonch | Arribada a Huaraz
Alpinista i corredor d'ultrafons.
1281
post-template-default,single,single-post,postid-1281,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Arribada a Huaraz

Per fi després de disset hores de vol i més de vuit en autobús arribo a Huaraz. És una ciutat situada a 3.090m d’alçada a la regió d’Ancash, als peus de la Cordillera Blanca. Havia estat aquí els anys 1998 i 2000 i ara, després de quinze anys he decidit tornar. Primer de tot perquè és una serralada fantàstica on hi ha muntanyes espectaculars, res a envejar a l’Himàlaia si no fos per l’alçada i segon perquè és un país que estimo, on hi tinc grans amics i gent que han format i formen part de la meva vida. Cada vegada que vinc sóc benvingut, gent que m’ho dóna tot, persones que m’estimen i que realment em fan sentir com a casa.
La pèrdua d’un amic peruà l’any 2009 també ha sigut una de les causes per tornar. Sóc una persona que no oblido mai els amics i en Claudio va ser un d’ells. Intentar assolir alguns dels nevados que m’envolten i dedical-si, juntament amb un petit homenatge que li faré al camp base del Huascaran, crec que serà una bona forma de recordar a un amic.
Així doncs des d’ aquí, acompanyat per en Wilder i en Carlos, comença la planificació perquè aquest gran repte surti tal i com espero.

 

Somnis Passions i Cims !!!

Cordillera Blanca-Perú

Amb el suport de FredVic, Montanyà, Garatge Estació, Kreaditif, GS Gràfica i Vikus’s

 

No Comments

Post a Comment