Enric Llonch | Benvinguts a la web
Alpinista i corredor d'ultrafons.
1270
post-template-default,single,single-post,postid-1270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Benvinguts a la web

Arribar fins aquí no ha estat fàcil. Sempre és complicat preparar una expedició però si a més hi sumes que ha coincidit amb el naixement d’aquesta web encara ho ha sigut més. Els últims mesos he dedicat moltes hores perquè finalment pogués tenir el meu gran tresor i espero que hagi encertat en la manera d’enfocar les coses, ja que el què desitjo és que us agradi a tots vosaltres. En definitiva jo ja sé tot el què he fet, he pujat i he sentit davant les muntanyes però també m’agradaria transmetre aquesta màgia a tots els visitants i lectors de la meva web.

M’agradaria donar les gràcies a tots els meus espònsors que m’han ajudat a arribar fins aquí. Ells són FREDVIC, MONTANYÀ, GARATGE ESTACIÓ, KREADITIF, GS GRAFICA I VIKUS’S. El seu suport ha estat vital per poder dur a terme aquesta web i alhora aquesta fantàstica expedició a la Cordillera Blanca dels andes peruans que estic a punt de començar.

També donar les gràcies als meus pares i germans que tot i el difícil que és per mi acomiadar-me d’ells quan marxo molts dies, una vegada més m’han recolzat fins al final i un cop més han entès la meva il·lusió per assolir amb gran passió els cims que abans he somiat.

I per últim a la resta de la meva família i també dels amics que constantment em donen suport el dia a dia i així poder anar sumant èxits.

Són les onze de la nit i per fi ja ho tinc tot a punt. Fa molts dies que preparo coses i és que en un viatge com és aquest no pot faltar el més mínim detall. D’aquí a unes hores seré a Perú per tercera vegada. M’espera un viatge llarg, ja que abans he de fer escala a Londres i Dallas. Un cop a Lima, suposant que els equipatges hagin arribat, m’esperen vuit hores més d’autocar fins arribar finalment a Huaraz, lloc i punt de sortida d’on començarà aquesta nova aventura..

2 Comments
  • Carme

    9 julio, 2015 at 1:52 pm Responder

    Endavant, Enric. Molts èxits, però sobretot, passa’t-ho béee!

  • Fina

    13 julio, 2015 at 6:39 am Responder

    Vigatà!!! Molta sort de nou!! Ànims i sempre amunt!

Post a Comment